‘Juiste inzet van Online en Inbound Marketing levert sales meer leads en meer omzet op’

Onze Diensten

Online Marketing

Marketing Automation

Marketing automation heeft alles te maken met het gebruik van software om marketingactiviteiten te automatiseren.

Veel marketingafdelingen automatiseren repetitieve taken zoals e-mailmarketing, posten op sociale media en zelfs advertentiecampagnes - niet alleen omwille van de efficiëntie, maar ook om hun klanten een persoonlijkere ervaring te bieden.

Meer informatie

CRM oplossing

Een Customer Relationship Management (CRM) -systeem helpt bij het beheren van klantgegevens.

Het ondersteunt verkoopbeheer, levert bruikbare inzichten, integreert met sociale media en vergemakkelijkt teamcommunicatie. Cloudgebaseerde CRM-systemen bieden volledige mobiliteit en toegang tot een ecosysteem van op maat gemaakte apps.
Meer informatie

Social Advertising

Social Media adverteren kan je helpen om je doelstellingen te halen door middel van optimaliseren van je online marketing.

We zorgen ervoor dat je advertenties bij de juiste doelgroepen terecht komen.

Meer informatie

Inbound Marketing

Inbound marketing gaat over het creëren van waardevolle ervaringen die een positieve impact hebben op mensen (potentiële klanten, toekomstige medewerkers) en je bedrijf.


Meer informatie

Website Design

Websites, voor veel bedrijven een soort van online account manager. Maar wordt deze dan ook zo ingezet? Vaak beslissen bedrijven op hoe de website eruit ziet, of ze alles kwijt kunnen wat ze willen vertellen en mensen moeten contact kunnen opnemen. Maar er is zo veel meer waar je op moet letten.
Meer informatie

Social Media

Omdat het social media landschap zo snel veranderd is het telkens weer een uitdaging om bij te blijven… We helpen je graag om door de bomen het bos weer te zien en je handvatten te geven om weer de juiste weg te vinden. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.
Meer informatie
Branches waar we o.a voor werken

Inbound Marketing, voor wie?

Juridische sector

Als advocaten- of notaris kantoor ben je je al bewust van het belang van je digitale doelgroep. Je hebt een blog, je gebruikt advertising en social media maar je krijgt niet de resultaten die je nodig hebt. Dit moet veranderen!
Meer informatie

Financiële sector

Veel accountants- en assurantie kantoren (moeten) veranderen, meer focus op toegevoegde waarde en kennisdelen. Maar hoe doen ze dat? Hoe krijg je kwalitatieve leads via je website door het delen van waardevolle content?
Meer informatie

Saas bedrijven

Als SaaS bedrijf wil je je potentiële klanten zo snel mogelijk in je software omgeving laten landen. Dat vergt de juiste triggers en conversie methoden. Wil je weten hoe?


Meer informatie
Over Ons

Going strong since 2011.

Kantoor Lab701
Lab701 is opgericht in 2011. Als social media agency in eerste instantie focus op social maar gedurende de jaren meer en maar als allround online marketing bureau. 
 
De afgelopen jaren merkten we meer en meer dat klanten graag meetbaar resultaat willen zien. Daarom zijn we ons meer gaan specialiseren in Inbound marketing voor de juridische- en financiële dienstverlening en begeleiden we SaaS bedrijven met het genereren van kwalitatieve leads.
 
Ons kantoor bevindt zich in het Zusterhuis op het GZG complex in ‘s-Hertogenbosch.
 
Het Zusterhuis is ontworpen in neorenaissance stijl door de architecten Vrijman en Klompers. Links van de ingang bevonden zich de ziekenzalen en de dienstvertrekken en kantoren voor het lekenpersoneel; het rechtergedeelte was het zusterhuis, dat tot enkele jaren geleden door de zuster bewoond werd.
 
Naast de entree is een door Jan van Sleeuwen gemaakt puntdicht te lezen over het verblijf van de zusters van de heilige Carolus Borromeus in ’s-Hertogenbosch. Sinds 2011 is dit gebouw een verzameling van creatievelingen geworden.
 
Dit complex zal in de toekomst het creatieve hart van Den Bosch gaan vormen.
Onze Blogs

Laat je inspireren

Verkoopstrategieën voor advocatenkantoren: De prestaties van je juridische praktijk verbeteren

 
De kunst van het verkopen: succes vergroten bij advocatenkantoren

Als ervaren online partner diverse advocaten kantoren van kan ik bevestigen dat het runnen van een succesvol advocatenkantoor verder gaat dan alleen het leveren van onberispelijke juridische diensten. Een van de belangrijkste maar...

Lees meer >>

Hoe kan HubSpot accountantskantoren helpen groeien?

Misschien herken je dit wel: Er is een database (CRM) met klantgegevens maar wie houdt het up-to-date? Hoe stuur je nieuwsbrieven nav je database en optimaliseer je die? Hoe worden leads geregistreerd binnen je accountantskantoor? Hoe kan marketing eenvoudig gebruik maken van beschikbare data? Dit...

Lees meer >>

Hoe videogebruik veranderd in 2023 [Nieuw onderzoek]

Video is nu belangrijker voor consumenten dan ooit tevoren. De jaarlijkse State of Video Marketing-enquête van HubSpot met Wyzowl laat zien dat 91% van de bedrijven video als marketingtool gebruikt, meer dan in enig ander jaar sinds de enquêtes begonnen.

Lees meer >>

Video gebruiken voor prospecteren: 5 tips

Als salesprofessional zijn de uitdagingen van prospecteren voor jou niet onbekend. Koud bellen, e-mails en LinkedIn-berichten kunnen allemaal effectief zijn, maar ze zijn ook tijdrovend en krijgen vaak geen reactie. Dat is waar video het verschil kan maken.

Lees meer >>

Hoe kan HubSpot advocatenkantoren helpen groeien?

Misschien herken je dit wel: Er is een database (CRM) met klantgegevens maar wie houdt het up-to-date? Hoe stuur je nieuwsbrieven nav je database en optimaliseer je die? Hoe worden leads geregistreerd binnen je advocatenkantoor? Hoe kan marketing eenvoudig gebruik maken van beschikbare data? Dit...

Lees meer >>
Reviews

Wat opdrachtgevers zeggen...

Hanno schakelt snel en is altijd up to date mbt nieuwe online ontwikkelingen. Communicatie is vaak direct en helder.

Icon Man
Robert Gruijters
Marketing Director EMEA Enphase Energy

Met Hanno samenwerken is altijd plezierig. Ik word altijd hartelijk ontvangen en daarnaast is Hanno betrokken en deelt hij zijn kennis enthousiast.

Icon vrouw
Manon Verbakel
Marketing TEN Advocaten

Hanno is very quick and intelligent and does things very quickly and understands quickly what is needed and implements straight away.

Icon vrouw
Jo Pochet
Enphase Energy France / Spain

Wat mij aanspreekt is de bereikbaarheid het persoonlijk contact de professionaliteit en ter zake kundig zijn. 

Icon vrouw
Inge Homan
Dutch Food Week

Er was sprake van een echte partnership met hoge betrokkenheid. Snel kunnen schakelen als de situatie hier naar vraagt en meedenken in oplossingen!

Icon vrouw
Elvira Wisse
Marketing Sportsworld / Topshelf

Persoonlijke benadering van Hanno en directe oplossingen bieden . De uitdaging zat complex en Hanno is daarbij erg kundig!

Icon Man
Tom Vermeer
Eigenaar van Aspire Drinks

Een selectie van onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers - Lab701
Nieuwsbrief

Schrijf je in

We houden je regelmatig up to date over het online marketing vak en hoe je dat voor jouw bedrijf kan benutten.

Lab701 Online Marketing is partner van:

Partners Lab701 Online Marketing