Social Media Beheer en creatie

Social Media strategie & inzichten

We vragen het je op de man af: ‘Wat is jullie Social Media Strategie?’ Ja daar moet je even over nadenken hè! Wist je dat 7 op de 10 bedrijven die online aanwezig zijn totaal geen Social Media Strategie hebben en wanneer ze deze wel hebben, dat deze alweer verouderd is. Verbaasd je dat? Ons niet. Omdat het social media landschap zo snel veranderd is het telkens weer een uitdaging om bij te blijven… We helpen je graag om door de bomen het bos weer te zien en je handvatten te geven om weer de juiste weg te vinden. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Social Media & online adverteren

Adverteren via Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter etc. kan je zeker zelf aanleren. Wil je echter goede resultaten en wil je je budget nog beter besteed hebben, dan kan je het ook aan professionals overlaten. Wij werken o.a. met Facebook’s en Instagram eigen advertentie software icm AdEspresso. We zorgen ervoor dat je advertenties bij de juiste doelgroepen terecht komen. Facebook/Instagram retargeting, en “Custom Audiences” zijn bij ons uiteraard bekend terrein.

Social Media & online content

Het uiteindelijke doel van content (marketing) is om klanten aan te trekken en aan u te binden. Ofwel, om van een prospect een klant te maken en van een klant een ambassadeur. Hoe mooi zou het zijn wanneer we de content bij je medewerkers / ambassadeurs zouden krijgen zodat je hun netwerk kunt inzetten. We geloven steeds meer in deze manier van content gebruiken.

De inspanningen zijn erop gericht om de prospect te verleiden de volgende stap te zetten in de customer journey. Je bedrijf of merk zit vol verhalen waar waardevolle content van gemaakt kan worden… herken jij je verhalen? Neem contact met ons op als je meer wilt weten over jouw verhaal.

Social Media & online activaties

Wat is nou de toegevoegde waarde van al die social media activaties vraag je je af…? Nou erg veel! Wat denk je van betrokkenheid, interactie of gewoon meer echte fans, of deze: meer data van je fan zoals email adressen, ID’s, etc, etc. Met die data kan je op een ander moment weer meer bereik genereren zowel off- als online. Activaties zijn er in verschillende soorten en maten en we laten ze werken op desktop en op mobiele apparaten. Laat je verrassen en neem snel contact met ons op voor een eerste kennismaking!

Social Media & online monitoring

Wist je dat er dagelijks meer dan 9 miljoen Nederlandse berichten op social media verschijnen? Wat wordt er eigenlijk over jouw merk of organisatie gezegd op Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram, Google+, fora, blogs of nieuwssites etc? Wil je misschien weten over wat voor trends er online worden gesproken? We monitoren 400.000 bronnen real-time voor je met professionele social media tools, zoals OBI4wan of Coosto. Doordat we met veel social media software tools werken kunnen we ons makkelijk aanpassen aan jouw wensen ipv andersom. Wil je weten wat er over jouw organisatie of merk wordt gezegd? Neem dan snel contact met ons op.

Social CRM

Waar had ik die informatie van die belangrijke klant ook alweer… waar kan ik die informatie vinden van de interessante prospect? Jou zal dat natuurlijk nooit gebeuren. Je hebt gewoon Facebook, Linkedin, Twitter, Email en Google+ open staan en je kijkt op ieder platform apart wat diegene bezighoudt en met wie je gelinkt bent..? Oh ja… vergeet je bestaande excel klantenbestand niet te updaten, het is namelijk niet de bedoeling dat jij en je organisatie belangrijke info missen. Toch?

Zou het niet makkelijk zijn wanneer je alles in één oplossing zou hebben en dat je meer overzicht en inzicht krijgt in je bestaande klanten en prospects? Deze en andere oplossingen kunnen je helpen om de volgende stap te zetten in je organisatie. Neem dus contact met ons op wanneer je toe bent aan de volgende stap!

Ben je klaar om contact op te nemen?

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.