Leadinfo

Leadinfo is dé leadgeneratie software die de bedrijven herkent die op jouw website komen en geeft ze weer via een overzichtelijk dashboard zodat je direct contact op kan nemen met de meest waardevolle bezoekers van je website.

Herken zakelijke bezoekers op je website

Inbox-MOCK

Zo doet de software dat 

Leadinfo herkent de bedrijven die jouw website bezoeken door het IP adres te koppelen aan hun uniek samengestelde database. Vervolgens toont Leadinfo op een overzichtelijke manier bedrijfsgegevens, email-adressen en LinkedIn profielen. Zo heb je alle informatie die je nodig hebt om het eerste contact te leggen allemaal vanuit één overzichtelijk dashboard.

Om iemand te kunnen overtuigen van jouw dienst/product wil je natuurlijk wel weten waar de persoon aan de andere kant van de lijn in geïnteresseerd is. Daarom toont onze leadgeneratie software je precies welke pagina’s er bezocht zijn en voor hoelang. Aan alle bedrijven wordt automatisch een leadscore gekoppeld zodat je weet welke leads het meest interessant zijn. Komen ze vaak op je website? Dan krijgen ze automatisch een hogere score.

Inbox-list-live-animation

Leadinfo
voor je salesteam 

Ook wanneer er meerdere sales collega’s aan de slag gaan met Leadinfo houden wij het overzichtelijk. Aan iedere lead kun je labels en gespreksnotities toevoegen. Zo weet de hele salesafdeling wat de lead historie is.

 

tags

De data is van jou 

Uiteraard is de data binnen Leadinfo van u. Ook wanneer je stopt met de leadgeneratie software kun je alle data exporteren zodat je in de toekomst de oude leads nog kunt opvolgen. Ook wanneer je alleen een trial aanvraagt! Geïnteresseerd? Aanvragen is heel makkelijk en je kunt vandaag nog aan de slag met onze leadgeneratie software.

 

Export-modal

Hoe werkt Leadinfo

Ontdek hoe je in 3 stappen begint met het herkennen van zakelijke websitebezoekers.

1) Vraag een proefversie aan

Je kan Leadinfo 14 dagen gratis testen. Op werkdagen ontvang je binnen 120 minuten jouw proefversie. Geen creditcard of andere betaalgegevens nodig.

2) Installeer een stukje code op uw website

Vraag je websitebouwer om onze tracking-code te installeren of gebruik simpelweg de WordPress-plugin. Hulp nodig? We helpen u graag.

3) U herkent vanaf nu zakelijke bezoekers

De algoritmes van Leadinfo gaan aan de slag, bezoekers van je website worden vanaf nu herkend!

Wilt je een proefversie van Leadinfo aanvragen?

Laat je gegevens achter en we zorgen dat het geregeld wordt!